N. Järnvägsgatan 4, 352 33 Växjö 

info@ideskradderiet.se

0470 - 293 22  

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

October 19, 2019

Idag vill vi visa upp de fina bilderna vi har fått ta del av från Tilda och Eriks bröllop i somras. Tilda bär en chiffong- och spetsklänning från Sweetheart med fantastisk rygg, tillsammans med en lång tyllslöja. Fotografen till bilderna heter Emilia Karlsson, momentsbyemilia.com. Tack för att vi får visa upp de underbara bilderna! 

October 1, 2019

Här kommer en hel bildkavalkad från Linn & Peters bröllop i somras. Linn bär en fantastisk spetsklänning från White One, med lätt båtringning, sjöjungfrusiluett, släp, trekvartsärm och klädda knappar i ryggen. Tack för att vi får visa de fina bilderna, fotograf peterfoto.se!

February 9, 2019

I slutet på januari var vi med på en bröllopsmässa på Elite Stadshotell i Växjö. Flera modeller visade upp några av våra klänningar, från bland annat Venus Bridal och Lillian West. Modellerna var fint fixade av salong People, bar smycken från Drugge Smycken och de underbara buketterna stod Blomstra by Emma för. Bilderna från mässan som vi gärna vill visa upp är tagna av Himsel Photography. 

October 28, 2018

I veckan fick vi ett så fint och roligt mail skickat till oss: 

"Jag köpte min klänning hos dig över ett år sedan och bröllopet gick av stapeln i somras. 

Jag föll för den vackraste klänning jag sett då jag hade vissa önskemål, skulle inte vara utan axelband, gärna med ärm och passa ett romantiskt bohemiskt lantligt bröllop. Efter en del provningar där ingen kändes 100, så tog du fram din favorit. En dröm från Lillian West. Kunde inte valt en bättre klänning." 

För visst är det en riktig drömklänning, en tyll och spetsdröm från Lillian West, som fortfarande är en av våra egna favoriter. 

Tack Malin och Andreas för att vi får visa upp de fina bilderna från ert bröllop! Fotograf är Branimir Balen på Atelje Nathalie i Osby. 

October 25, 2018

I början på augusti i år gifte sig Emma och Philip i Hagakyrkan i Göteborg, och vi får visa upp de fantastiska bilderna från deras bröllop!  

Emma har en klänning från Agnes Bridal, med rund halsringning, trekvartslång ärm i spets, klädda knappar i ryggen och en kjol i mjuk organza. Till detta, en lång slöja i mjuk tyll. Philip bär kläder från Cavaliere, en blå, längre kostym kombinerat med en väst och kravatt i ivory, som matchade Emmas klänning perfekt. Tärnan Julia, Emmas syster, har en mörkblå klänning i chiffon från Jasmine. 

Fotograf är Ebba Nordqvist. 

September 29, 2018

Idag vill vi dela med oss av några av de fantastiskt fina bilderna på Ida och Henrik från deras bröllop i somras. Ida bär en underbar klänning med spetsliv och kjol i mikadotyg från Sweetheart tillsammans med en lång mjuk tyllslöja. Fotograf till de bilderna är Maria Lindberg, som ni också hittar på instagram @fotografmarialindberg. Tack för att vi fick visa upp dem! 

March 3, 2018

Idag vill vi visa upp bilder från Sofia och Barrys bröllop på Irland i augusti 2016. Sofia bär en klänning helt i spets från White One, med snäv siluett, lång ärm och öppen rygg, som hon stylat med en enkel blomsterkrans i håret. Vi har fått ta del av de fantastiska fotografierna tagna av fotografen Mark Goggin, M&Oments photography, både från stunden innan med de sista förberedelserna, vigseln och strax efter den. Se och beundra! 

December 30, 2017

Här kommer några fantastiska bilder från Anna och Christoffers bröllopsdag tidigare i år. Bruden bär en av våra personliga favoritklänningar, en skir klänning i mjuk draperad tyll med lång ärm och fina spetsapplikationer från Lillian West. 

De fina fotografierna  är tagna av fotografen Hilda Grahnat. Tack så mycket för att vi fick ta del av de fina bilderna och visa upp dem här! 

July 31, 2017

Igår var det ett år sedan som vi själva hade bröllop i familjen. Malin och Gabriel gifte sig i Tävelsås kyrka och efter en underbart fin vigsel förflyttade sig brudpar och alla gäster för fortsatt bröllopsfest på Osaby säteri. 

Bruden bar en tylldröm med spetsliv från Sincerity och tärnklänningarna, i en gammelrosa nyans, kom från Jasmine. Brudgum och marskalkar bar frack från Cavaliere. 

Fotograf under dagen var Magdalena Bäckman, mb photo, som utgår från Markaryd och fotograferar främst i Småland, Skåne och Halland. 

Här kommer en bildkavalkad från dagen! 

July 20, 2017

Här kommer underbara bilder från Therese och Christians bröllop tidigare i somras. De vackra fotografierna är tagna av fotograf Jennie Svensson @jenniesfoto. Therese bär en klänning i spets och chiffong från Sweetheart, och Christian bär kläder från Cavaliere. Tack för att vi får visa upp de fina bilderna från ert bröllop! 

Please reload

OM BLOGGEN

Här kommer vi att presentera sådant som händer i butiken som nya klänningar, skor, slöjor och andra tillbehör. Deltagande i speciella evenemang och erbjudanden kommer också att visas här. Vi hoppas även på att kunna visa bilder på brudpar och festklädda med kläder från vår butik. Det är också vår ambition att allmänt skriva om och visa upp sådant som vi tycker är fint som kan inspirera vid planering av bröllop och fest.

SENASTE INLÄGG

October 19, 2019

October 1, 2019

October 28, 2018

October 25, 2018

September 29, 2018

March 3, 2018

December 30, 2017

July 20, 2017

Please reload

ARKIV
Please reload

SÖK EFTER TAGGAR
Please reload

FÖLJ OSS
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle