N. Järnvägsgatan 4, 352 33 Växjö 

info@ideskradderiet.se

076-300 05 00  

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

October 28, 2018

I veckan fick vi ett så fint och roligt mail skickat till oss: 

"Jag köpte min klänning hos dig över ett år sedan och bröllopet gick av stapeln i somras. 

Jag föll för den vackraste klänning jag sett då jag hade vissa önskemål, skulle inte vara utan axelband, gärna med ärm och passa ett romantiskt bohemiskt lantligt bröllop. Efter en del provningar där ingen kändes 100, så tog du fram din favorit. En dröm från Lillian West. Kunde inte valt en bättre klänning." 

För visst är det en riktig drömklänning, en tyll och spetsdröm från Lillian West, som fortfarande är en av våra egna favoriter. 

Tack Malin och Andreas för att vi får visa upp de fina bilderna från ert bröllop! Fotograf är Branimir Balen på Atelje Nathalie i Osby. 

October 25, 2018

I början på augusti i år gifte sig Emma och Philip i Hagakyrkan i Göteborg, och vi får visa upp de fantastiska bilderna från deras bröllop!  

Emma har en klänning från Agnes Bridal, med rund halsringning, trekvartslång ärm i spets, klädda knappar i ryggen och en kjol i mjuk organza. Till detta, en lång slöja i mjuk tyll. Philip bär kläder från Cavaliere, en blå, längre kostym kombinerat med en väst och kravatt i ivory, som matchade Emmas klänning perfekt. Tärnan Julia, Emmas syster, har en mörkblå klänning i chiffon från Jasmine. 

Fotograf är Ebba Nordqvist. 

Please reload

OM BLOGGEN

Här kommer vi att presentera sådant som händer i butiken som nya klänningar, skor, slöjor och andra tillbehör. Deltagande i speciella evenemang och erbjudanden kommer också att visas här. Vi hoppas även på att kunna visa bilder på brudpar och festklädda med kläder från vår butik. Det är också vår ambition att allmänt skriva om och visa upp sådant som vi tycker är fint som kan inspirera vid planering av bröllop och fest.

SENASTE INLÄGG

October 19, 2019

October 1, 2019

October 28, 2018

October 25, 2018

September 29, 2018

March 3, 2018

December 30, 2017

July 20, 2017

Please reload

ARKIV
Please reload

SÖK EFTER TAGGAR
Please reload

FÖLJ OSS
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle